"Об'єднання з Донбасом буде міцним тільки тоді, коли це буде об'єднанням кращих, а не будь-яких" - журналіст

На думку журналіста Дроздова, не потрібно об'єднуватись з окупованими територіями, якщо вони того не хотять.

Мешканці Донбасу. Фото styler.rbc.ua

Український журналіст Остап Дроздов вважає, що дружба і братерство з жителями окупованого Донбасу ні до чого доброго не приведе. Свою точку зору він виклав в пості, який опублікував на Facebook, пишуть Патріоти України.

"Каин и Авель тоже были родными братьями. Братание и родство с теми, кто для тебя ментально чужой, - это очень советская технология. Мы сознательно строим Украину Каинов и Авелей. На это обидно смотреть", - написалвДроздов.

"Объединение будет крепким только тогда, когда это будет объединением лучших, а не всяких. Лучших - а не всяких! Мы же хотим на основании наличия украинского паспорта загнать в единый государственный проект всех подряд - и тех, кто готов погибнуть под пулями, и тех, кто эти шары благословлял на уничтожение "майданутых". Мы хотим перемешать всех и вся - и нафаршироватьнаше государство непременными антагонизмами, с которыми потом придется героически бороться до скончания века. Зачем, объясните мне?", - зробив висновок журналіст.



Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...