"Образ демонізованого Путіна виправити неможливо" - Журналіст про безуспішні спроби Кремля налагодити відносини з ЄС

Леонід Радзіховський вважає, що майбутній візит президента РФ у Париж на запрошення Еммануеля Макрона є символічним, оскільки поки Путін буде президентом, Росія буде залишатися в образі небезпечної імперії зла, яка загрожує світу.

Володимир Путін. Фото:politiko.ua

Російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський заявив, що в результаті невдалих спроб РФ дестабілізувати Європейський союз, відносини Москви з Брюсселем дуже сильно зіпсувалися, і Володимир Путін прагне їх налагодити. Про це Радзіховський пише у своїй колонці для Апострофа, інформують Патріоти України.

"Оскільки в цій ситуації кругом винен він, а не Макрон, то він і повинен робити перший крок", - зазначив журналіст, маючи на увазі майбутній візит до Франції президента Росії.

Радзіховський вважає, що даний візит є символічним, оскільки "образ демонізованої Росії і демонізований образ Путіна виправити неможливо".

"До тих пір, поки Путін буде президентом, Росія буде залишатися в образі небезпечної імперії зла, що загрожує світу", - заявив журналіст, додавши, що такий образ РФ склався вже давно і жодні візити його виправити вже не зможуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...