"Одесса – победа Украины": журналіст розповів, як одесити поставили на коліна "русский мир"

Одесити відбили місто у російських тітушок і продажних силовиків два роки тому. Тепер Одеса живе в мирі на відміну від окупованого Донбасу.

Тисячі активістів в Одесі у 2014 році на Потьомкінських сходах співали гімн України. Ілюстрація:news.pn

"Два года назад одесситы отбили город у российских титушек и продажных силовиков. Теперь Одесса живет в мире" - пише у своєму Facebook журналіст Петро Шуклінов, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Там нет войны, как в Донецке. Там не убивают, не похищают, не грабят и не насилуют "ополченцы".

Одесса – победа Украины. И пример того, как очень сложный с разных точек зрения город сделал свой выбор ценой многих жизней патриотов.

Я не переживаю за Одессу в эти дни. Террористическая организация Россия будет раскачивать Украину не к датам, а всегда – пока существует. Надо к этому готовиться. И никогда не расслабляться.

Сегодня, второго мая, – день скорби по погибшим украинским патриотам. Но и праздник – день, когда одесситы поставили "русский мир" на колени и защитили всю Украину.

Всем вкусных шашлыков. И не забудьте в этом году съездить на отдых в нашу Одессу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...