"Одна из тем визита Порошенко в США - переформатирование Минска-2 и АТО в более гибкую конструкцию", - Олег Пономар

Сьогодні в Вашингтоні Петро Порошенко зустрінеться в президентом США Трампом, віце-президентом Пенсом, а також держсекретарем Тіллерсоном.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Вівторок. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Визит нашего Президента в США:
Основные темы - это продолжение всех видов союзнической помощи США в отражении росс. агрессии и переформатирование Минска-2 и АТО в более гибкую конструкцию.

- ЕС продлил на год свой второй (крымский) пакет санкций против РФ. Точно также, без шума и пыли, до конца месяца будет продлен и третий (основной, секторальные санкции) пакет санкций ЕС против РФ. (Напомню - первый пакет ЕС - это персональные санкции против граждан РФ и Украины за аннексию Крыма и агрессию на Донбассе).

- Очень радует Генпрокуратура:
Одесский НПЗ Курченко возвращен государству.

- Цена бочки брента сегодня - 47 долл.

- Балто-Черноморский Союз (Иран там - за компанию):
Украина, Иран, Азербайджан, Грузия и Польша планируют создать новый маршрут перевозки грузов из Азии в Европу и обратно - Балчун".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...