"Одна з найбільших помилок, що після Майдану ми не повісили з десяток найбільш одіозних суддів і прокурорів" - нардеп (відео)

На думку Андрія Лозового, внаслідок прийнятих парламентом змін президент матиме більше шансів зачистити суддівську вертикаль “від корумпованих та одіозних персонажів”.

Андрій Лозовий. Фото:112 Україна

Судова система наносить державі чи не найбільшу шкоду. Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий, інформують Патріоти України.

"Одна з наших найбільших помилок у тому, що після Майдану ми не повісили з десяток найбільш одіозних суддів і з десяток найбільш одіозних прокурорів.

Але стовпи на Хрещатику лишилися. А вічної влади не буває”, – заявив політик. “Судова реформа – без сумніву, потрібна. Хоча абсолютно справедливі застереження щодо посилення ролі Президента у призначенні і звільненні суддів через його вплив на Вищу раду правосуддя”, – написав депутат.

На думку Лозового, внаслідок прийнятих парламентом змін президент матиме більше шансів зачистити суддівську вертикаль “від корумпованих та одіозних персонажів”.

“Чому Порошенко має такий вплив на суддів усіх рівнів. На тих самих суддів, на яких впливав Янукович. На тих самих суддів, на яких впливав ще дідусь Кучма.

Бо ці покидьки у мантіях готові служити кому завгодно. Згадані вище два фактори штовхають тих, хто має вершити правосуддя – і вони натомість продають душу дияволу, виправдовуючи злочинців і караючи невинних.

Карабані, бурбели, чауси, літвінови калічать людські долі і чинять шкоду державі. Неймовірну шкоду”, – підсумував Андрій Лозовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...