"Одні довбо*оби дозволяють себе визискувати іншим довбо*обам": Арестович про відносини українців з владою

У державі, якою керують злочинці та крадії, шльондри та шахраї, решта усіх інших - також злочинці та крадії, шльондри та шахраї. Хоча б трохи, вважає експерт.

Олексій Арестович. Фото:www.youtube.com

Український військовий експерт і популярний блогер Олексій Арестович упевнений, що в усіх проблемах сучасної влади завжди винні лише ті, хто вибирає цю владу і хто її підтримує.Про це він написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України. Подаємо допис блогера зі збереженням стилістики автора:

СУСПІЛЬНИЙ ДОГОВІР або ОБЕРТАННЯ ДОВБОЙОБІВ У МЕЖАХ КОРДОНІВ УКРАЇНИ.

Шановні співвітчизники, що особливо тяжко страждають під гнітом "злочинної влади". Я прийшов вам на допомогу і зараз усе поясню.

Проблема не у тому, що у владі (і опозиції) фантастичні довбойоби та злочинці. А вони дійсно все ж таки (за дуже рідкісним виключенням) довбойоби та злочинці.

Безпорадні, як морально (бо гірше повій - за гроші маму продадуть), так і професійно, бо тупо не відповідають займаним посадам і не здатні не лише вирішити справжні завдання, що стоять перед країною, але і, навіть, їх усвідомити.

Не кажучи вже про історичні можливості, які вони біологічно не здатні побачити. Проблема у тому, що ви самі - довбойоби. Ще гірші за якістю.

Довбойоби-ще-гірші ви по декількох причинах:

1. Ви їх привели до влади.

2. Ви даєте їм вами керувати і вас визискувати.

3. Ви цим станом речей незадоволені, але, шукаючи причин, не бажаєте при цьому пам'ятати про перші два пункти.

4. Ви незадоволені, але не нічого не робите, щоб змінити те, що вам не подобається.

А є ще одна, набагато більш вагома причина. Яка покриває перші, як бик вівцю.

Ви не хочете зрозуміти, що практичні засади гуртожитку, у якому ви мешкаєте, та загальнодержавного гуртожитку, принципово розрізняються.

Якщо б злочинці та крадії, шльондри та шахраї мешкали поряд з вами у сусідній кімнаті, ви б могли скільки завгодно не подавати їм руки.

Особливість існування у якості держави, полягає у тому, що у державі, якою керують злочинці та крадії, шльондри та шахраї, решта усіх інших - також злочинці та крадії, шльондри та шахраї. Хоча б трохи.

Бо це - загальний будинок. І якщо цей будинок публічний, то усі в ньому трохи повії. Принаймні їх так сприймають ззовні. На державному рівні, ми усі скуті суспільним договором.

Він в Україні є дуже поганим, навіть, у давній Вавілонії, він був кращим. Більш людяним.

Український суспільний договір полягає у тому, що одні довбойоби (які на додачу ще дрімучі невігласи) дозволяють себе визискувати іншим довбойобам (які ще на додачу цинічні покидьки), за дрібні подачки та можливість не займатися справжніми завданнями щодо забезпечення спільного проживання.

Так, ви волаєте, що покидьки погано виконують ці завдання. Але ж ви їх взагалі не виконуєте. Хоча б тому, що недопущені до їх виконання. А не допущені тому, що свого часу відмовились від участі у їх вирішенні.

І є завдання, виконання яких тільки-ото і не віддало вас на потурання тотальним довбойобам з Північного Сходу.

Тільки не розповідайте мені, що це волонтери розгорнули за два роки п'ятнадцять нових армійських бригад.

Країна, що масово розкрадає ліс, бурштин, камінь, що копирсається у брудних копанках, дивиться Шустер-live та продає власні голоси на виборах за 400 гривень, жаліється, що нею керують крадїї та невдахи.

Так ось, шановні довбойоби, вони там, наверху, відрізняються від вас лише більшими здібностями, а ви, внизу, тим, що менше вкрали.

Щось там пред'являти верхнім у нашій країні, може дуже маленька купка волонтерів, які дійсно зробили щось якісне відмінне від державного та народного. Відмінне у кращий бік.

Але вона, ця купка затиснута довбойобами з обіх боків:

- одні пиляють ліс, інші - бюджет.

Це - сакральна єдність дріб'язкових, злодійкуватих довбойобів з хуторянським світоглядом знизу та зверху, і визначає історичну долю України сьогодні.

Перестати бути довбойобами - ось єдине, що вас врятує від скиглення. Деякі з довбойобів знизу нещодавно вирішили, що я продався довбойобам зверху.

Довбойобам, у їх довбойобні голови навіть не спадає думка, що не продатися на злеті, та продатися на падінні можуть лише такі довбойоби, як вони самі.

Не кажучи, про те, що думка про те, що є люди, які не лише не продаються довбойобам, але в взагалі не продаються, довбойобам просто не дається:

- Як так? Коли добрі гроші дають?

Треба пиляти! Копати! Відмивати!

Довбойоб звичайний не розуміє віддалених наслідків власних дій та не може оцінити уйобіщність власної позиції. Межа його мрій - стати довбойобом надзвичайним, які ті - кого він хоче скосплеїти.

- Хулі там тої екології, коли так добре продається?..

- Хулі того голосу, коли кіло гречкі дають?..

Тому, ця проблема вирішується лише припиненням обертання довбойобів у межах кордонів України.

Не воланням про Майдан - 75 (у наслідок якого до влади прийдуть вже остаточні довбойоби), а виправленням останнього пункту суспільного договору.

А саме:

- перебиранням на себе завдань по якісному забезпеченню загального співіснування - та ще під зовнішним тиском.

Але, я щось не бачу, щоб стояли черги до експерементальних взводів Маруся Звіробій - показати, як треба воювати на фронті.

І щось черг до лав Національної поліції я давно не бачив.

Зате є картинго:

- довбойоби, ангажовані довбойобами, закликають не вірити довбойобам та призначити нових довбойобів, які і зробили їх довбойобами.

Ні, довбойоби.

Якщо ви хочете перезаснувати суспільний договір, так, щоб хитрі довбойобі зверху раптом розпочали більше платити тупим довбойобам знизу (вам), то воно так не працює.

Суспільний договір може бути перезаснований лише одним чином:

- прийняттям вами на себе тих самих зобов'язань, що ви їх вимагаєте від довбойобів зверху.

Якщо "не красти", то всім не красти.

Чуєте?

Не тирити ліс, бурштин, вугілля, папір в офісах, бензин на АЗС, патрони в АТО і паркувальні місця у сусідів.

Якщо "воювати", то, сука, воювати, а не відкуповуватися від військоматів та не втікати у Росію та Польщу від мобілізацій. Якщо добровільно обмежувати себе, то тоді і вам добровільно обмежувати себе.

Наприклад, не їбашити на бурштині за декілька тисяч гривень на добу та привчати власних дітей власним прикладом, як з дитинства ставати членом злочинної пираміди.

Пираміди, що розвалює довкілля у тому самому місці, де живеш і - моральний лад у державі у цілому. А йти заробляти законним чином, хоча це дуже б'є по добробуту.

Але, якщо ви не хочете обмежувати себе, чому олігархи мають обмежувати себе?.. Бо ви так захотіли?

Ось, тоді, після перезаснування суспільного договору знизу, відбудуться чарівні речи:

1. Ви перестанете бути довбойобами. А станете громадянами.

2. У вас з'являться моральні сили та моральне право вимагати цього від інших.

3. У вас з'являться сили та добра нагода розібратися з протилежним краєм суспільного договору.

Жодна "злочинна влада" не проіснує і доби, якщо її просто перестати підтримувати. Але ж - ви її підтримуєте. Вона існує на ваших кістках - які ви добровільно поклали в основу цієї пираміди. Бо ви - невігласи.

Але, я на солодке дам вам початковий урок життєвої мудрості:

- люди, що думають лише про їжу, завжди будуть їжею для інших.

Що дбають про наступні поверхи піраміди Маслоу.

Помедитуйте спочатку на це, шановні довбойоби. Згодом буде інший сеанс розради.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...