"Одно из наших достижений – что мы вообще выжили, несмотря на "братский народец", мать его": Бірюков розповів, коли Україна реально стала незалежною

На думку радника президента, незалежність ми святкуємо з 2014 року, бо того часу у нас було лише так зване "тренування".

Юрій Бірюков. Фото:http://gordonua.com

До 2014 року Україна лише "тренувалася" бути незалежною; одне з величезних досягнень країни за роки війни полягає в тому, що "ми взагалі вижили". Таку думку Обозревателю висловив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони України Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, яке досягнення України за роки незалежності можна вважати найбільш значним, він зауважив: "Я считаю, что до 2014 года у нас была тренировка, а не независимость. Независимость мы празднуем только с 2014 года – наконец-то".

"Одно из наших достижений – что мы вообще выжили, и что мы празднуем независимость, несмотря на то, что соседи, "братский народец", мать его, пытался сделать все что угодно, чтобы мы больше не праздновали независимость", - заявив Бірюков.

Він додав, що вважає найголовнішим досягненням, особливо останніх років появу нації українців - не національності та не етносу, а саме нації.

"К сожалению, не вся страна входит в эту нацию, но большая часть страны сплотилась, и только за счет этого мы выстояли – и продолжаем праздновать День независимости", - підкреслив Бірюков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...