"Один з козирів Волкера у переговорах з Сурковим" - Журналіст про те, чому у США не активували "кремлівський список"

Всього повинні бути проведені чотири етапи по введенню санкцій. Гра тільки почалася і очікувати можна будь-якого розвитку подій.

Ілюстрація:24tv.ua

Журналіст Мирослава Гогадзе розповіла про те, як в США ЗМІ відреагували на публікацію так званого "Кремлівської доповіді", в якій названі російські компанії, олігархи і чиновники, щодо яких можливе застосування санкцій. Про це журналіст повідомила у соцмережі, передають Патріоти України.

Гонгадзе зазначила, що нині в США дуже багато уваги приділяється розслідування російського втручання у вибори президента в 2016 році, а тому ЗМІ насамперед звертають увагу на відмову Білого дому від реалізації другого етапу в рамках закону про санкції - власне їх введення.

За оцінкою Мирослави, США веде "багатоходовку" проти Росії. Можливо, санкції не ввели тому, що це одна з козирних карт для Курта Волкера в переговорах з Сурковим, в тому числі і в питанні введення миротворчої місії ООН на Донбас.

Всього, нагадала Гонгадзе, повинні бути проведені чотири етапи по введенню санкцій. Гра тільки почалася і очікувати можна будь-якого розвитку подій. При цьому, вона ще раз акцентувала, що американські ЗМІ в основному сконцентрували увагу своїх читачів і глядачів на те, що санкції поки не ввели.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...