Окупанти хитрі та жорстокі, а народ зубожів, - переселенка з Донецька

Переселенка розповіла про поведінку російських і чеченських військових в окупованому місті.

Російські військові запам'яталися жителям окупованого Донецька своєю хитрістю, а чеченські - жорстокістю. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" розповіла вимушена переселенка з Донецька Світлана, передають Патріоти України.

"Російські офіцери дуже хитрі і поводились ввічливо. То бабульку через дорогу переведуть, то собачку нагодують", - говорить вона.

За словами жінки, влітку 2015 року російські найманці сім'ями приїжджали в Донецьк і селилися в квартири заможних людей, які виїхали з міста. При цьому вона відзначає, що багато хто не бажає здавати житло окупантам, оскільки побоюються проблем при поверненні України.

За словами Світлани, жителі Донецька зубожіли і не мають впевненості в завтрашньому дні, а найстрашнішими були дні, коли в місті з'явилися чеченські найманці. "Влітку і до вересня 2014 року було страшно вийти на вулицю. Дітей батьки водили містом. Крали на околицях Донецька, якщо їх знаходили, то вже мертвими. Візьмуть, побавляться і тіло залишать", - говорить жінка, додаючи, що люди ніяк не могли протистояти безчинствам озброєних людей.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....