Окупанти вербують на Донбасі українських громадян, переважно у держустановах - Тимчук

Активність агентурної мережі ворога у прифронтовій зоні зростає, наголосив нардеп.

Ілюстрація:24tv.ua

Російські окупанти на Донбасі посилено вербують агентуру, переважно в держустановах. Про це народний депутат України і координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук пише в своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Оккупанты продолжают вести активную разведку переднего края и тактического тыла сил АТО, боевых порядков украинских войск в оперативно-тактической глубине. Выявляются пункты управления (ПУ), места базирования вооружения, складов, хранилищ, пунктов заправки, основных коммуникаций и узловых пунктов.

Одновременно наблюдается возрастание активности агентурной сети противника в прифронтовой полосе на территории, контролируемой Украиной, и вербовка украинских граждан. Вербовка ведется среди местных жителей с приоритетом тем, кто работает в государственных учреждениях.

Активно используются «агенты-фланеры» (перемещаются под видом мирных граждан в населенных пунктах и по автомагистралям, вблизи жд станций, преимущественно на автомобилях, фиксируя перемещение личного состава и техники ВСУ в зоне АТО)." - написав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...