Он был настоящим патриотом. Последняя его смс была с текстом: "Храни вас Бог": У мережі розповіли про загиблого полковника ДСНС

Лікарі боролися за життя Дмитра Тритейкіна упродовж двох тижнів. Він ішов на поправку, тому ніхто не міг передбачити такого сумного кінця.

Дмитро Тритейкін. Фото:www.rbc.ua

"Бережи вас, Боже" – таке побажання в останній смс написав полковник служби цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Тритейкін, який загинув у середу, 22 лютого, в результаті обстрілу в Авдіївці. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, інформують Патріоти України.

"Позвонили ребята из Авдеевки. Попросили написать пару слов о Диме Третейкине. Спасателе, который казалось выжил. Но вчера скончался в госпитале в Днепре. Сегодня его отпевают в родном городе. Врачи боролись за жизни Димы две недели. И казалось он шел на поправку.

Звонил, писал ребятам. Последняя его смс была с таким текстом: "Храни вас Бог". Волонтер Геннадий Лысенко помню рассказывал, как спасали Диму. В тот роковой вечер он привез помощь в школу, где раздавали гуманитарку. Противник прекрасно знал, куда целился.

Осколки мины попали Диме в живот. Когда одежду разрезали открылась страшная картина… Но кровь удалось остановить. Потом уже обнаружили, что тот злосчастный снаряд убил еще одного спасателя – водителя, просто сидевшего за рулем, ему снесло полголовы. И женщину, которая просто шла по улице.

Ей осколок оторвал плечо. И вот теперь Дима. Его друзья говорят он искренне любил Украину. Был настоящим патриотом. Раздавал помощь даже когда были самые жесткие обстрелы. Шел на выручку во время пожаров и прочих ужасов войны. И вот его жизнь оборвалась. Светлая память…" – написав Бочкала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...