Операція "димова завіса": Влада навіть не думає закрити московську "православну" церкву, де "русского мира" більше, ніж в соцмережах, - експерт

Безумовно закрити московські інформаційні мережі давно треба, але не вони є зараз найбільшою загрозою.

Російські соцмережі скоро будуть заблоковані. Ілюстрація: РБК.

"Давайте подивимось правді у вічі і визнаємо, що рішення влади про закриття російських соцмереж - це велика димова завіса і відвернення уваги від реальної економіки, де бізнес з російськими компаніями процвітає, де закуповується російське вугілля, де в Україні спокійно функціонують російські фінансові установи, енергетичні компанії, де вже в 2017 році з дозволу української влади російським олігархам продають "Чернівціобленерго" і подібних прикладів багато", - пише політичний оглядач Олександр Аронець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чого варта лише офіційна торгівельна статистика: за перший квартал поточного року Україна поставила в РФ товарів на $935 млн. Це на рекордні 44% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Українська влада повинна бути послідовною і розірвати всі економічні зв'язки з державою-агресором, а не продовжувати запудрувати українцям очі!

Безумовно закрити московські інформаційні мережі давно треба, адже, російські сервіси збирають інформацію про українців і Україну, вивчають українську топографію, збирають фінансові дані, ведуть антиукраїнську пропаганду. Росіські хакери вже здійснювали успішні атаки на українські урядові сайти і їх легко можна повторити через використання фірмами російських програмних продуктів. А соцмережі - це ідеальна відправна точка для того, щоб ФСБ оцінила вашу придатність на роль чергового "українського терориста", затриманого в Росії, чи викраденого ФСБ на території України.

Зрештою, влада навіть не думає закрити московську "православну" церкву - російський диверсійний корпункт в Україні, місце де значно сильніше пропагують русскій мір, аніж у соцмережах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...