Опубліковані обурливі фото дитячого садка в Одесі, де сталась жахлива пожежа

​Група одеситів провела громадську інспекцію спортивно-оздоровчого табору "Вікторія", де пожежа погубила трьох дітей.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив активіст Владислав Балінський, передають Патріоти України.

"Після всього побаченого у мене серце просто розривається на шматки, а в горлі стоїть ком. Адже наші одеські дітки загинули зокрема і з нашої вини! Це ми своєю байдужістю дозволили органам самоврядування просто сп'яніти, втратити голову від корупційного бабла, яке ллється зі всіх сторін, і знехтувати вимогами ДБН, технікою пожежної безпеки і будівельних норм", - пише він.

За словами Балінського, будівельний матеріал, який був використаний у таборі, не допустимий до використання в дитячих спальних приміщеннях.

"Внутрішні лиштви, й інші елементи конструкції позбавлені ознак нанесення протипожежного складу взагалі. Неприпустимий монтаж електрообладнання (більше 10-ти бойлерів і 48-ми головних світильників на кожен корпус) безпосередньо на дерев'яну поверхню. Сумнівна якість світильників. Використання лампочок розжарювання потужністю 40 Вт при паспортному максимально допустимому навантаженні світильника у 40 Вт", - пояснив він.

Активіст призводить і безліч інших порушень, які, на його думку, могли призвести до пожежі.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...