"Оракул" від "Опоблоку": В Україні сьогодні готується силовий переворот - Рабінович

На думку народного депутата, в країні є політичні сили, зацікавлені в силовому приході до влади.

Вадим Рабінович. Фото:www.kommersant.ruНародний депутат Вадим Рабінович заявив про те, що слова Сергія Лещенка про нібито спланований державний переворот, мають реальне підгрунтя. Про це він заявив в ефірі телеканалу "News One", передають Патріоти України з посиланням на Хвилю.

Більш того, Вадим Рабінович закликав СБУ, Генпрокуратуру і структури президентської влади уважно перевірити слова депутата Лещенка, а в доказ навів інформацію про боєприпаси із зони АТО, виявлені на базі полку "Дніпро-1".

"Країна набита нелегальною зброєю, а багато батальйонів стали просто великими бізнес-формуваннями, це вже не секрет. Там все перемішано - кримінальники і патріоти. Але нас хвилювати має інше: СБУ не просто забрало цю зброю, за моєю інформацією, потім ця зброя мала бути переправлена до Києва. Скажіть, для чого машини зброї повинні були бути переправлені до Києва?"- задається питанням Рабінович.

На думку народного депутата, в країні є політичні сили, зацікавлені в силовому приході до влади.

"Я по-людськи вам скажу: чи зможуть вони віддати владу - "Народний фронт" та інші - просто піти на вибори - і відійти? Ні! І ви знаєте чому - тому що розкриється все - від паркана на мільярди, яким обнесли країну і якого не існує, до плигаючого нині у Вашингтоні і в Маямі з водних гірок в червоних трусах Яценюка. Ось все це спливе назовні, і вони сядуть в одну велику камеру ...", - сказав депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Стосовно заступника генпрокурора розпочато кримінальне провадження – нардеп Гончаренко

вівторок, 14 травень 2024, 20:15

Стосовно заступника генпрокурора Дмитра Вербицького розпочато кримінальне провадження. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram, передають Патріоти України. "Щодо заступника генпрокурора Вербицького порушено кримінальну справу. В...

Росія знищила українські гелікоптери вдруге за два місяці - ЗМІ

вівторок, 14 травень 2024, 20:05

Три українські гелікоптери приземлилися поблизу лінії фронту. Російський безпілотник спостерігав за ними, і через кілька хвилин російська балістична ракета "Іскандер" вдарила по гелікоптерах. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. "Ця втрата є...