"Бойкові сто років не потрібен союз із Рабіновичем. Але союз із Медведчуком - зовсім інша справа", - Портников

Тому що це – союз із Кремлем, союз із Путіним, союз із російськими фінансовими потоками, союз заради перетворення України на придаток Росії.

Віталій Портников. Фото: соцмережі.

Угода з лідером партії "За життя" Вадимом Рабіновичем необхідна співголові парламентської фракції Опозиційного блоку Юрія Бойка задля співпраці з Москвою і президентом РФ Володимиром Путіним. Таку думку висловив політичний оглядач Віталій Портников, передають Патріоти України.

"Політики, зрозуміло ж, будуть говорити про цю угоду як про велике своє досягнення. Але насправді вона означає одне – готовність лідерів Опозиційного блоку присягнути Кремлю", – написав він. Оглядач нагадав, що Рабінович і Бойко потрапили у Верховну Раду за списками Опозиційного блоку.

"Однак із часу відходу від Бойка у житті Рабіновича відбулися серйозні зміни. Його партію вирішив використовувати в якості власної політичної платформи Віктор Медведчук – політик, якого у Кремлі вважають єдиним прийнятним кандидатом для заняття посади президента України. І не має ніякого значення, що український народ вважає інакше. Саме Медведчуку Путін хотів би подарувати Україну в разі перемоги – військової, політичної чи економічної – над нашою країною. І, судячи з висловлювань Медведчука, він готовий прийняти цей "подарунок", управляти підкореною провінцією. А поки процес приборкання України триває – брати участь у різноманітних політичних проектах, підривати можливості української влади, створювати фейкові альтернативи", – зазначив Портников.

Він уважає, що Бойкові "сто років не потрібен союз із Рабіновичем". "Рабінович – телевізійний, а не політичний персонаж. Але союз із Медведчуком – зовсім інша справа. Тому що це – союз із Кремлем, союз із Путіним, союз із російськими фінансовими потоками, союз заради перетворення України на придаток Росії. Саме в цьому колишні "регіонали" і зацікавлені. Без Путіна вони не можуть ані захопити владу в Україні, ані керувати нею", – підкреслив Портников.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...