Останки загиблого в Сирії російського льотчика доставили в РФ. Яку версію представить роспропаганда? - блогер

Цілком імовірно, що офіційна пропаганда запропонує російській аудиторії зовсім іншу версію загибелі пілота.

Останки літака Су-25. Фото:Новое время

Відомий журналіст і блогер Ель Мюрід повідомив, що останки загиблого в Сирії пілота Су-25 Філіппова спецлітаком доправили на аеродром Чкаловський (Московська обл., РФ, в 30 км від столиці Росії). На думку автора поста, офіційна пропаганда запропонує російській аудиторії зовсім іншу версію, передають Патріоти України.

"Тіло загиблого льотчика Філіппова доставлено на аеродром Чкаловський. Важко сказати, офіційна пропаганда згадає, що тіло було отримано на території Туреччини, куди був відправлений транспортний літак, або обійде цей момент мовчанням", - пише блогер.

"Фактично дві воюючі між собою країни - Туреччина і Росія - вирішили це питання, що називається, в цивілізований спосіб. Для охлосу картинка трохи інша - пілот загинув в бою з бойовиками. В реальності - російський військовий загинув в бою з турецькими іррегулярними підрозділами, причому невідомо: збивали його літак ті ж іррегуляри чи все-таки "справжні" турецькі військові.

Зриме підтвердження старої приказки про панів і тріскотливих чубами холопів. Той факт, що турки зуміли практично миттєво забрати тіло загиблого у бойовиків, говорить лише про те, що бойовики повністю підкоряються Туреччини і не мають ніякої можливості не виконати отриманий наказ. Проте, картинка в телевізорі ці нюанси не висвітлює, бо в електорату остаточно перегорять залишки життєвої логіки. Простіше вірити про якихось міжнародних терористів, від яких російські війська щось там звільняють", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...