Останній день квітня: Французи отримали можливість пограти в сніжки (фото)

Причиною опадів став холодний циклон, що прийшов з боку Атлантичного океану.

У Франції випав сніг. Фото: Соцмережі

На північному заході Франції 30 квітня випав сніг і негода викликала бурхливе обговорення серед місцевих жителів, повідомляють Патріоти України.

В регіоні Нормандія не звикли до подібної погоди навесні, тому французи активно фотографували наслідки та викладали фото і відео в соціальних мережах.

"3 градуси і сніг 30-го квітня, а 10 днів тому було 28 - ось принади життя в Нормандії", - написала одна з місцевих мешканок. Причиною опадів став холодний циклон, що прийшов з боку Атлантичного океану.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 10 травня 2024 року - Злий Одесит

субота, 11 травень 2024, 23:46

10 травня триває 807 доба повномасштабної війни України з Росії. У росіян є ситуативні успіхи на Сіверському напрямку й не тільки. На Курахівському окупанти досі намагаються вирівняти лінію фронту. Є загроза по Мокрим Ялам. Огляд карти бойових дій за 1...

Росіяни встигають компенсовувати втрати на фронті людей, але не техніки - аналітик Дикий (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:17

Ветеран російсько-української війни, екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий в інтерв'ю Radio NV розповів, що росіяни встигають компенсувати втрати на фронті людей, але техніки у них стає все менше, передають Патріоти України. «Їм (російським оку...