Открою бутылку лучшего шампанского, когда ему отстрелят башку: Російська поетеса побажала Прілєпіну якнайшвидшої смерті

Віра Полозкова назвала так званого письменника, який створив бандформування на Донбасі, "рядженим під*****м".

Захар Прілєпін. Фото:YouTube

Відома російська поетеса Віра Полозкова побажала якнайшвидшої смерті письменнику Захару Прілєпіну, який отримав скандальну популярність за створення збройного бандформування на Донбасі. Відповідне побажання Полозкова опублікувала в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, поетеса заявила, що готується відкрити шампанське на честь "отстреленной башки" Прілепіна.

"Открою бутылку лучшего шампанского, когда ему наконец отстрелят там н***р п*******ю башку", - написала Полозкова.

На адресу поетеси миттю звалився шквал критики з боку користувачів російського сегменту соціальних мереж. У відповідь на це Полозкова написала, що її критикує "віддане каналізаційне військо рядженого п****а".

"Если б он и впрямь пришел к власти, как мечтает, вы бы через поколение сумели бы только мычать и жрать собственное дерьмо. А, стойте, вы ведь уже!" - резюмувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...