Оце так: Полковник поліції приїхав у лікарню захищати мажора-вбивцю від допитливого журналіста

Поліція не дозволяє турбувати Станіслава Толстошеєва, а лікар запевняє, що той є нетранспортабельним.

У лікарні, де ховається винуватець ДТП. Фото: соцмережі.

"Я зараз біля палати мажора Стаса Толстошеєва. В столичній лікарні швидкої допомоги. Його мати накинулась на мене зі словами: "Кто вам разрєшил снімать? Кто вам всьо ето заказал?", - написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

І викликала поліцейських. І вони приїхали. Цілий підполковник Андрій Умрихін у супроводі офіцерів. Зараз опитають її, а потім я буду давати пояснення.

А ось лікар Ігор Шиманський, який вважає Стаса Толстошеєва нетранспортабельним для суду. На останньому фото, яке випадково зняли відвідувачі лікарні, ви можете побачити Стаса в місцевій курилці, на 9-му поверсі. Бачите, як йому важко?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...