"Отвєточка" незабаром: Росію чекає гаряча «Українська весна», - політолог

Павло Клімкін повідомив про те, що дипломатичний корпус України та його юридичне крило закінчують важку роботу над судовими позовами проти Росії в міжнародні Суди в частині її агресії, злочинах проти людства і анексії Криму.

За свою агресію росіяни вже заплатили економічною кризою. Фото: if.strichka.com.

Прихід «Русской весни» в Україні завдав значної шкоди країні: територіальної, економічної, гуманітарної. Однак є в цьому і позитивний бік - Україна отримала нові можливості в плані міжнародних перспектив, в Росії ж почалися серйозні проблеми. Політолог Павло Нусс прогнозує прихід «Української весни» в РФ, яка змусить агресора пошкодувати про скоєне. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

«Росії вдалося реалізувати на території нашої країни геополітичний проект «Русская весна», і, варто відзначити, цей проект похитнув стійкість українських міжнародних перспектив... в кращий бік, забезпечивши нам вікно можливостей в сфері трансформації державності і т.ін. Росія ж, в свою чергу, також отримала вікно можливостей, ізолювавши себе від зовнішнього цивілізаційного світу, поставивши на кін і свою державність, і існування геостратегічного проекту під назвою «Росія», - упевнений політолог.

Нусс визнав, що військові дії на Донбасі, підтримувані РФ, завдали істотної шкоди економіці України, погіршили демографічні показники, запустили гуманітарну катастрофу на окремих територіях. І все ж, стверджує аналітик, Путін не зміг реалізувати свій план, тому що українці зуміли дати гідну відсіч агресії.

«Ну ось Росія. У них починаються великі проблеми. По суті, ми можемо оголосити про «Українську весну». Міністр зовнішньополітичного відомства нашої країни, Павло Клімкін, повідомив про те, що дипломатичний корпус України та його юридичне крило закінчують важку роботу над судовими позовами проти Росії в міжнародні Суди в частині її агресії, злочинах проти людства і анексії Криму. Прогнозую дуже гарячу «Українську весну» для Росії», - говорить Нусс.

Політолог не залишив без уваги посилення санкцій проти РФ і початок роботи міжнародного корпусу з питання анексії Криму. Якщо до цього додасться консолідація народу, влади і армії України, перемога над Росією неминуче настане. «Українська весна» принесе з собою закінчення війни і розплату для Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...