"Падіння рубля - це якраз те, що потрібно російській владі", - Альфред Кох

Зрозуміло, що крім влади, існує і народ. Але хто про нього думає, якщо він сам про себе не думає?

Альфред Кох. Фото: Гордон.

Санкції виявилися вигідними для російської влади, тому що падіння курсу рубля підвищує ефективність експорту із РФ. Таку думку висловив колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох у Facebook, передають Патріоти України.

"Це якраз те, що потрібно російській владі: Рубль падає – ефективність експорту (насамперед – для бюджету) зростає. Особливо на тлі порівняно високої (і динамічної!) ціни на нафту. Якби санкцій не було, їх варто було б вигадати? Зрозуміло, що крім влади, існує і народ. Але хто про нього думає, якщо він сам про себе не думає?" – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....