Памʼяті великого радянського артиста, співака, барда, поета Володимира Висоцького присвячується (відео)

Сьогодні Володимиру Семеновичу виповнилося б 79 років. Мірко Саблич зробив досить жорстку музичну замальовку "Як би Висоцький зреагував на окупацію Росією України". Московській та нашій "ваті" ця пісня має сподобатися.

Відео в Facebook у групі Патріоти України єднайтеся розмістив користувач Sergei Lyashenko

Ось що він пописав учора в своєму Фейсбук:

"Завтра 79-та річниця народження Володимира Висоцького...Мірко Саблич зробив досить жорстку музичну замальовку "Як би Висоцький зреагував на окупацію Росією України".

Запрошую переглянути цей коротенький кліп... Будь ласка, залиште "н" в коментах, якщо він не траплявся вам раніше... До речі, за цю пісню отримали досить багато гнівних відгуків від російських лібералів "как посмели!"

Доречі пісня, автор цього посту трохи помилився - це не нова пісня, а вже доволі стара, була розміщена Mirko Sablic: музпубліцистика — смішно про грішне на відеосервісі Ютуб 20 липня 2015 року. Але ми все одно дякуємо йому за це пост - великого артиста згадав і тема пісні, нажаль поки, є доволі актуальна зараз в Україні. Для тих у кого не доступне віде з Фейсбук, розміщуємо відео з Ютуб.


Для молодшого покоління довідка з Вікіпедії: Володи́мир Семе́нович Висо́цький (рос. Владимир Семёнович Высоцкий; нар. 25 січня 1938, Москва — пом. 25 липня 1980, Москва) — видатний радянський актор, співак і поет, класик жанру авторської пісні, автор низки прозаїчних творів, заслужений артист РРФСР (1986, посмертно) і лауреат Державної премії СРСР (1987, посмертно). Висоцький написав близько 700 пісень і віршів, з великим успіхом гастролював у СРСР і за кордоном. Самостійно й у співавторстві створив кілька прозаїчних творів. Як актор зіграв близько тридцяти ролей у фільмах (зокрема «Місце зустрічі змінити не можна», «Вертикаль»). Учасник постійної трупи театру Драми і комедії на Таганці.

Висоцький особливо прославився виконанням своїх авторських пісень під акустичну гітару. У роки суворої цензури він зачіпав цілу низку заборонених тем, через що і сам багато в чому був під забороною, — в радянські часи його записи розповсюджувалися майже виключно на магнітоальбомах, йому забороняли зніматися у багатьох фільмах, виїзд за кордон став можливим тільки завдяки активним діям дружини — французької актриси Марини Владі.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...