Паніка в школах: Діти в Україні божеволіють від нового наркотику (відео)

У школах знаходять нову небезпечну забавку - льодяники із вмістом наркотичної речовини.

Фото: vosnews.ru.У школах знаходять нову небезпечну забавку - льодяники із вмістом наркотичної речовини. Самі діти називають їх "суниця". Бажаючі можуть отримати льодяники прямо на перерві безкоштовно задля того, щоб підсадити школярів на наркоту, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Журналісти розповіли, що таке "суниця" і як дізнатися, що дитина їх вживає.

Сьогодні в топі - "суниця". Яскраві цукерки, які у будь-який момент можна покласти до рота. Це новий синтетичний наркотик, створений спеціально для дітей, і дилери вже роздають його в українських школах.

"Перший наркотик дитині завжди дають безкоштовно, спробувати. Це лише приманка, щоб далі людина зрозуміла: о, я хочу. А наступний раз - вже за гроші. Зараз багато звертань із дівчатками 15-16 років", - розповідає керівник організації Narconon Наталія Головцова.

Три столичні школи, різні підлітки. Інформація про новий психотроп "суниця" тут не нова.

Щоб заробити гроші собі на наркотики, школярі самі їх розповсюджують. На наркотиках в школі завжди можна добре заробити. Але зараз - найбільший попит на оці незвичайні цукерки: модні й поки що безкоштовні.

Дістати психотроп школярам - не проблема. Спеціальні написи є біля кожної школи: це інтернет-адреси актуальних наркомагазинів. Батьки не розуміють їх значень, а діти завжди знають, де шукати.

"В інтернеті ціна на популярну "суницю" починається від 300 гривень за цукерку. У школах "постійним клієнтам", звичайно ж знижки", - йдеться в сюжеті.

Відрізнити залежного підлітка з першого погляду майже не можливо. Зазвичай він охайно одягнений та з порядної родини.

"Зарадити цьому може відверта розмова з дитиною, говорять психологи. Адже перший крок до синтетичного кайфу роблять після великих сімейних сварок. Рівноправні стосунки в родині - найкращий запобіжник від необачних кроків дитини", - йдеться в сюжеті.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...