Паршов був не один: Журналістка назвала ім'я можливого спільника вбивці Вороненкова (фото)

З кілером до Києва начебто прибув ще один "екс-донбасівець" Ярослав Левенець, відомий за позивним "Хантер", стверджує Олена Лунькова.

На місці вбивства Вороненкова. Фото:BBC

Вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова приїхав у Київ не один. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Олена Лунькова, зазначають Патріоти України.

За її словами, з кілером був ще один "екс-донбасівець" Ярослав Левенець, відомий за позивним "Хантер". Журналістка стверджує, що з 2012 року він перебував у розшуку за економічні злочини. Але "сам себе називав політв'язнем режиму Януковича". При цьому його "амністії" в 2014 році допомагав народний депутат Семен Семенченко.

"Після виходу з СІЗО в 2014 "Хантер" йде воювати до Семенченка в "Донбас". Але минулого року його знову викликають до суду. Запобіжний захід - домашній арешт з браслетом. Семенченко знову за нього заступився", - йдеться у повідомленні Лунькової. При цьому зараз на сайті "Комітету визволення політв'язнів" Левенець рахується бійцем "Правого сектора". Також зазначено, що він під домашнім арештом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...