Патрульні врятували чоловіка, який босоніж примерз до даху будинку у Одесі (фото)

Інцидент стався в Суворовському районі Одеси.

Увечері 6 лютого приблизно о 22:00 патрульні поліцейські врятували чоловіка, який босоніж примерз до покрівлі будинку. Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти Украни.

Вчора, близько 22-години, патрульним надійшло повідомлення про те, що невідомий сидить на даху одного з приватних будинків у Суворівському районі міста. За адресою виклику інспектори побачили чоловіка, котрий примерз ногами до металевої покрівлі даху одноповерхової будівлі та не міг поворухнутися.
Саме його крики про допомогу привернули увагу сусідів, які й викликали поліцію.

Патрульні поліцейські швидко зорієнтувались в ситуації.
Знайшли механічний підіймач за допомогою якого дістались до чоловіка й допомогли йому визволитись з льодового полону.

Потерпілому надали першу домедичну допомогу та передали співробітникам медичної служби, яких викликали на місце події.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...