Пекін незадоволений: Путін намагається протягти свою "свиню" через саміт G20

Путін дав зрозуміти, що має намір обговорювати геополітичні питання на саміті, всупереч бажанню китайців утримувати фокус переговорів суто на економіці та зміні клімату.

Путін і далі намагається наполягати на своєму. Фото: obozrevatel.com.

Канцлер Ангела Меркель напередодні заявляла, що у Китаї порушать також питання виконання Мінських домовленостей. Напередодні високопоставлений китайський дипломат заявив, що президент Росії буде гостем номер один на саміті Великої Двадцятки. Тим часом Путін дав зрозуміти, що має намір обговорювати геополітичні питання на саміті, всупереч бажанню Пекіна утримувати фокус переговорів суто на економіці та зміні клімату, передають Патріоти України із посиланням на Голос Америки.

За словами оглядачів, Пекін переконаний, що Росія повністю залежить від підтримки Китаю через її економічні проблеми. Тим часом Путін намагається збільшити коло впливу за допомогою зв’язків з Японією, яку Китай вважає конкурентом.

У п’ятницю Путін провів зустріч з главою японського уряду Шидзу Абе у російському місті Владивосток. Китайська газета Global Times повідомила: “Кроки Японії можна легко розглядати як геополітичний тиск на Китай через покращення відносин з Росією”. Нагадаємо, на саміті мала відбутись спільна зустріч Меркель, Олланда та Путіна, втім її в останній момент скасували, лідери проведуть лише двосторонні переговори. Але йтиметься саме про Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...