"Пенька, льон, пушніна знову стануть стратегічними ресурсами Московії", - експерт

Транспорт займає 65% у світовому споживанні нафти, однак поступово "традиційні моделі" будуть впевнено витісняти електромобілі. Тому про торгівлю "чорним золотом" з усім світом росіянам скоро доведеться забути.

Біла тваринка підкрадається до російської економіки... Ілюстрація: соцмережі.

"Нещодавно країни ОПЕК і Росія раділи, що їм вдалося забрати з ринку півтора мільйона барелів нафти на добу (все світове споживання становить близько 100 млн барил на добу)", - пише Олександр Палій на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нині у світі є 2 млн електроавтомобілів з 1,2 млрд авто. Це дуже мало, але темпи зростання нічогенькі собі. Приміром, за два роки їх буде вже 20 млн, а до 2030 року кількість електрокарів становитиме до 30% всіх авто. Транспорт займає 65% у світовому споживанні нафти (тобто нині 65 млн барил на добу).

Тобто лише завдяки електрокарам за найближче десятиліття-півтора на ринку нафти утвориться надлишок нафти приблизно 20 млн барил на добу. ОПЕК і Росія два роки домовлялися про скорочення видобутку на 1,5 млн барил. Реалістично, вони ніколи не зможуть піти хоча б на співмірне із 20 млн барил на добу випадіння видобутку (весь ОПЕК зараз видобудуває 32 млн барил). Це значить, що монополія на кабакі, а також пенька, льон, пушніна знову стануть стратегічними ресурсами Московії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...