Передчуття: Коли Савченко розповість, що "теж українців" Захарченка та Плотницького катують в тюрмах Порошенка? - ЗМІ

Напередодні Савченко відвідала тюрми, де тримають наших в'язнів. Тюрма, судячи з картинки, виглядає майже як зразкова європейська пенітенціарна установа. Треба бути або ідіотом або невігласом, щоб повірити в ці "потьомкінські села".

Надія Савченко під час візиту до терористів "ДНР". Фото:ukr.media

Два роки тому росіяни запустили історію про те, що СБУ має секретні тюрми. Це виявилося брехнею. Про це пише Вадим Денисенко на сайті depo.ua, передають Патріоти України, продовжуючи:

Але ця брехня потрібна була росіянам для того, щоб перебити інформаційно історії про катування в підвалах "Л-ДНР". Рік тому в ефірі каналу 112 друг Медведчука Рубан розповів, що більшість полонених в "ДНР" уже загинули. Тему спустили на гальмах, але вона явно була спрямована на те, щоб показати, як українська влада забула про своїх героїв.

Вчора Савченко відвідала тюрми, де тримають наших в'язнів. Тюрма, судячи з картинки, виглядає майже як зразкова європейська пенітенціарна установа. Треба бути або ідіотом або невігласом, щоб повірити в ці "потьомкінські села".

Сьогодні представники ОРДЛО почали кричати, що вони теж вимагають такої ж інспекції. Ми всі розуміємо, що їх не можна пускати в наші тюрми, але тут же купа експертів почне кричати про підпільні тюрми, про зраду і про те, як влада забула про наших полонених.

Що буде в результаті? Нічого крім ще більшої ненависті народу до влади. Візит Савченко покликаний показати лише одне - наші біди не від Путіна (він же гуманно ставиться до наших полонених), а від Порошенка, який не хоче міняти тисячу вбивць на 100 патріотів.

Але мені в цій історії найцікавіше лише те, коли Савченко розповість про секретні тюрми СБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...