"Перемога буде за нами!": Ярош розповів, коли настане основна фаза російсько-української війни на Донбасі

На думку екс-лідера "Правого сектора" загроза масштабних бойових зіткнень надихає ЗСУ, гвардію і українських добровольців продовжувати вести боротьбу з російським агресором.

Дмитро Ярош. Фото:rian.com.ua

Колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош вважає, що основна фаза вогневого протистояння між гібридною армією Російської Федерації і Збройними силами України на Донбасі ще попереду. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Ярош припустив, що основна частина збройної боротьби з російсько-терористичними військами на сході України лише попереду.

"Пам'ятаємо, що російсько-українська війна триває, і основна її фаза ще попереду", - написав він.

На думку Яроша, загроза масштабних бойових зіткнень надихає ЗСУ, гвардію і українських добровольців продовжувати вести боротьбу з російським агресором. "Перемога буде за нами!", - переконаний нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...