Перестало гріти усіх її велике і добре серце: Померла медсестра, яка рятувала на Донбасі українських артилеристів

Жінці було лише 42 роки.

Ірина Сивопляс. Фото:Facebook

Померла медсестра Ірина Сивопляс з Допропілля, якій було всього лише 42 роки. Про це повідомили на сторінці "Першого мобільного добровільного госпіталю" в Facebook, передають Патріоти України.

Жінка допомагала лікувати до 100 бійців в день і була дуже віддана своїй справі. "Страшна втрата. Не можу повірити. Наша Ірина Сивопляс, медсестра з Добропілля Донецької області, від якої йшло якесь світло зсередини і тепло. Яка кілька місяців прожила і пропрацювала в підземному медпункті-бліндажі неподалік Сіверського Дінця, рятуючи артилеристів 44-ки.

Яка об'їздила з нами містечка і села Хмельниччини, обстежуючи до 100 пацієнтів на день. Яка активно брала участь в кардіокрінінгах на звільненій Луганщині. Яка відкривала наш медпункт на КПВВ Мар'їнка... Вона трохи не дотягла до 43-ох. Згоріла. Не витримала. Пішла услід за своїм чоловіком, якого кохала до нестями", - написали на сторінці.

ЛІкар-терапевт Ірина Глиняна написала пост, в якому висловила слова співчуття про втрату. За словами медика, Ірина була дуже чуйною, доброзичливою людиною, дуже дбала про своїх пацієнтів. Вона пройшла випробування війною і боролася зі своєю важкою хворобою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...