Перетворити Церкву Божу на храм Сатани: "Слава РПЦ, самой миролюбивой церкви самого миролюбивого народа на свете!", - блогер про те, як російські батюшки тренуються на вбивць (відео)

Згідно з прадавніми православними канонами, священнослужитель, котрий взяв до рук зброю, відсторонявся від богослужінь на декілька років.

Соціальні мережі розбурхав сюжет російського телеканалу "Зірка", в якому розповідається про військову підготовку православних священиків в Росії, зазначають Патріоти України.

Служити капеланами, оберігати души «овець Божих», причащати солдат та відспівувати загиблих, це не для них. Міноборони Росії збирає батюшок, котрі згідні зі зброєю в руках відстоювати «русский мир», вбиваючи тих, на кого Москва вкаже.

«Князь Владимир, чертыхаясь, рулит в море на доске», - прокомеетував московський журналіст Антон Красовський поширене ним відео.

Бог їм суддя. З іншого боку у фашистській державі з хворим суспільством і церква не може не зазнавати злодійського вливу. «Багато званих та мало обраних» сказано у Святому Письмі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...