П'яне бидло за кермом чи у вигляді пішохода, то є велике зло, яке має бути покаране - Мосійчук

Нардеп вважає, що будь-які порушники правил дорожнього руху мають бути покарані, а українці повинні отримати можливість захищати себе за допомогою зброї.

Ігор Мосійчук. Фото:Новинарня

Парламентарій з фракції "Радикальної партії" Ігор Мосійчук вимагає посилення покарання для водіїв, які сідають за кермо в стані алкогольного сп'яніння і нетверезих пішоходів, які створюють аварійні ситуації на дорогах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

До слова, пост нардепа має заголовок: "Про Пашинського і п'яне бидло на дорогах".

Мосійчук розповів, що в ніч на 31 грудня сам двічі опинився в центрі сутички з нетверезими людьми в передмісті Києва.

"Ніч з 30 на 31 грудня минулого року. Я з друзями повертаюся з бані у Василькові. По дорозі в районі колгоспного ринку йде п'яний громадянин. Він кидається нам під колеса, зупиняє нашу машину і починає ногою бити бампер. Коли ми вийшли з машини і почали пояснювати цій п'яній істоті, що так не можна він дістав з кишені і пред'явив нам посвідчення поліцейського...", - пише нардеп.

Через 20 хвилин, пише нардеп, в районі Западинського ринку, геть п'яна компанія бидла перекрила дорогу і на зауваження товариша, який був за кермом, кинулася на нього з пустими пляшками.

"Зупинилися і повтікали ці п'яні недоумки лише після того як товариш Мосійчука зробив попереджувальний постріл в повітря з свого травматичного пістолета", – повідомив нардеп.

Мосійчук наголосив, що не слід свої політичні вподобання чи антипатії проектувати на ситуацію, яка 31 грудня сталася з народним депутатом Сергієм Пашинським під тим таки Васильковом. Кінцеву оцінку подіям має дати неупереджене і бажано публічне розслідування.

Нардеп вважає, що будь-які порушники правил дорожного руху мають бути покарані, а українці повинні отримати можливість захищати себе за допомогою зброї.

"П'яне бидло на дорогах чи то за кермом, чи то у вигляді пішохода який зумисно порушує правила дорожного руху то є велике зло і я ініціюватиму збільшення покарання для таких осіб. До речі саме у Василькові п'яне бидло за кермом вбило двох неповнолітніх дівчаток. А вантажне авто яке без відповідних габаритних і аварійних вогнів в темний час доби було покинуто на трасі Київ-Одеса в районі Кривого Озера спричинило ДТП яке забрало життя семи (!!!) українців. Парламент має негайно розпочати розгляд законопроекту 1135-1 "Про цивільну зброю і боєприпаси" співавторами якого є майже вся фракція Радикальної партії Олега Ляшка і який підготовлено фахівцями Української Асоціації Власників Зброї. Українці мають отримати право на самозахист за допомогою вогнепальної зброї. Це не означає безконтрольну роздачу вогнепальної зброї всім і вся але дасть право здоровому і не судимому українцю захистити себе та свою родину від бандитів чи агресії п'яного бидла, – резюмував Мосійчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...