"П'яне і нахабне чмо": Шкіряк про звільнення водія BMW, який влаштував смертельні гонки у Києві

Радник Авакова обурений рішенням суду.

Зорян Шкіряк. Фото:www.rbc.ua

Радник голови МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк назвав відпущеного судом під особисті зобов'язання Ростислава Храпачевского, який в ніч на 7 лютого керував BMW під час скандальної смертельної погоні, "п'яним і нахабним чмом". Про це Шкіряк написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Український "суд" відпустив обдовбаного відморозка Хропачевського під "особисті забов,язання"!... Мрак. І це при тому, що він активно ухилявся від слідства і показово намагався сховатися від правосуддя з метою уникнути відповідальності.

Таке рішення Голосіївського райсуду м.Києва, стосовно винуватця смертельної трагедії Хропачевського - це ганьба! Це чергове підтвердження гнилості, продажності, політичної заангажованності усієї судової системи та торжество відвертої несправедливості!" - обурюється Шкіряк.

"П'яне і нахабне чмо, котре могло вбити не одну людину, за вини котрого загинув підліток, на волі. А поліцейський, що виконував свій посадовий обов,язок, знаходиться за гратами за абсурдими звинуваченнями. Фактично судді виправдали злочин!

Тепер, знахабнілі й забухані мажори та інші правопорушники можуть спати спокійно, їм нічого не буде за скоєні злочини. Українська "феміда" впевнено кришує покидьків і карає поліцейських. Сором!" - додає радник Авакова.

"Втім, ми не зупинимось і будемо продовжувати боротися в юридично-правовій площині! Зло має бути покараним усіма доступними законними способами! Віру в справедливість ми не втрачаємо! Щиро вдячні за підтримку і розуміння більшості українських громадян." - підсумував Шкіряк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...