П'ять іноземців грабували офіси і банки в Україні

Одеські поліціянти затримали банду на "гарячому"

Як повідомили в прес-службі ДУНП в Одеській області, злочинне угруповання, що складається з 5 іноземців у віці від 26 до 36 років, здійснювало розбійні напади на одеські офіси і банківські установи, викрадаючи ювелірні прикраси, оргтехніку, гроші і т.д., інформують Патріоти України.

Зловмисники були затримані на «гарячому», коли робили чергову крадіжку в одній з одеських компаній.

Під час обшуку автомобіля Mazda, що належить одному із затриманих, було виявлено золоті прикраси, ноутбуки, радіостанції та понад 2,5 мільйонів гривень в різній валюті.

Стосовно іноземців відкрито кримінальну справу і ведуться досудові розгляди. Причому затримані можуть внести заставу в розмірі 5 мільйонів гривень і чекати суду на волі. Обвинуваченим загрожує від 7 до 12 років тюремного ув'язнення.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...