П'ять найкращих фільмів про Спасителя (відео)

Коли, як не на Великдень, дивитись ці сповнені драматизму та Божої любові стрічки.

Хресна хода. Фото: znaj.ua

Патріоти України пропонують на вибір читачам обрати фільм для вечірнього перегляду.

"Марія, мати Ісуса" - 1999

Телевізійна стрічка, яка розповідає про важливість у житті Ісуса його матері Марії. "Земне життя Ісуса Христа очима Матері його Марії", - слоган фільму. Головну роль у ньому виконав популярний сьогодні Крістіан Бейл.

"Євангеліє від Іоанна" - 2003

Канадо-британська драма режисера Філіпа Савілла про життя Христа, яке описує його учень Іоанн. Роль месії виконав шотландець Генрі Єн К'юсик.

"Бен-Гур" - 2016

Пригодницька кінодрама, в якій Ісус не є головним героєм, але також відіграє важливу роль. Стрічка розповідає історію юдея Бена-Гура, який одного разу зустрічає Сина Божего та знаходить віру.

"Страсті Христові" - 2004

Один з найвідоміших фільмів про Ісуса, в якому детально описуються останні 12 годин його життя. Стрічка режисера Мела Гібсона отримала три номінації на "Оскар".

"Воскресіння Христа" - 2016

Події фільму відбуваються у 33 році нашої ери. Римський трибун отримав завдання знайти зникле тіло розп'ятого напередодні єврея, який, судячи з чуток, воскрес. Головний герой знаходить в нього віру.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...