Воно рухається? Італійські вчені виявили зміни у зображенні Ісуса Христа на Туринській плащаниці

За однією з версій, рух зображення Спасителя міг статися через тривале зберігання плащаниці.

Ілюстрація:CredoНа Туринській плащаниці помітили рух зображення Ісуса Христа, що може свідчити про його воскресіння. Слід відзначити, що Туринська плащаниця зберегла відбитки обличчя і тіла Спасителя, зазначають Патріоти України.

За інформацією ресурсу, фахівці з Італії помітили на плащаниці рух лику Ісуса Христа, пізніше вони виявили переміщення його лику. На думку вчених, це може говорити про відродження Ісуса.

За іншою версією, рух зображення Спасителя міг статися через тривале зберігання Туринської плащаниці, яка зберегла відбитки обличчя і тіла Ісуса.

Зараз вчені намагаються з'ясувати, що стало причиною руху.

Нагадаємо, вчені спробували реконструювати зовнішність Ісуса Христа. Британський судмедексперт Річард Нів склав приблизний портрет типового чоловіка тієї місцевості і того часу, коли жив Ісус.

В результаті Спаситель виявився людиною зі смаглявою шкірою, темним волоссям і карими очима, великим носом і вузьким лобом. Вчені визнали, що створений макет - це лише приблизна копія. Однак, на їхню думку, вона набагато ближча до реальності, ніж образи Христа на іконах.

Джерело: ASN

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...