Під самісінькою Ейфелевою вежею: У Парижі організували дефіле у вишиванках (фотофакти)

​У Парижі на площі Трокадеро українка Юлія Курлищук організувала дефіле вишиванок.

У святковому заході взяли участь українська діаспора, туристи і численні французи. Крім того учасники з прапорами та плакатами в руках нагадали, що Крим - це Україна, зазначають Патріоти України.

Сама організатор дефіле розказала, що «не тільки французам, але і всьому світу ми продемонстрували красу української традиційної одягу. Під час нашого дефіле проходили десятки туристів з різних країн світу. Вони все знімали на телефони і камери і розпитували про нашу одязі. З превеликим задоволенням ми розповідали, що це Україна».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...