Під страхом підвалу: Захарченко заборонив приймати на роботу бойовиків

Через кілька місяців "роботи" у майже кожного підрозділу залишається близько 60% особового складу, тому більшість терористів до зарплати не доживає.

Захарченко вигадав, як змусити бойовиків воювати. Ілюстрація: соцмережі.Терористи "ДНР" незадоволені зниженням і невиплатами зарплат за участь в боях проти ЗСУ, проте ватажки бойовиків роблять все, щоб у них не залишалося іншого вибору, крім як бути гарматним м'ясом у кремлівських війнах. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Олексій Чибісов, передають Патріоти України.

За його словами, раніше терористам платили по 300-350 тисяч за рік війни, тепер же обіцяють ті ж суми, але платять в кілька разів менше, якщо взагалі видають якісь гроші. При цьому до отримання фінансів потрібно ще дожити, оскільки через кілька місяців у майже кожного підрозділу залишається близько 60% особового складу.

"Захарченко подписал распоряжение под страхом подвала не принимать на работу отставников. Заканчивается, к примеру, контракт, наевшийся жизни террориста коллаборант пытается стать гражданским, однако заработать хоть сколько-нибудь не может. Воровать и пилить что угодно на металл - смерти подобно, поскольку пристрелят наживающиеся на этом боевики. В итоге снова возвращаются на передовую", - зазначив Чибісов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...

Експерт розповів, чи можна бюджетно відпочити в Монако

вівторок, 16 квітень 2024, 21:30

"Бюджетно" і "Монако" – це не ті слова, які зазвичай зустрічаються поруч одне з одним, враховуючи, що в крихітному князівстві на Лазурному березі мешкає більше мільярдерів на квадратний метр, ніж деінде ще у світі. Проте в цьому місці, повному грошей, ...