Під загрозою звільнення: Бюджетників "ДНР" звозять на "військові маневри"

На 6 квітня "влада" так званої "ДНР" почала масово кликати чоловіків призовного віку на "військові збори". В основному "мобілізації" підлягали чоловіки, які працюють у бюджетній сфері.

Збори чоловіків "ДНР". Фото: vz.ua

На «військові збори» «ДНР» в Торезі, які заплановані на завтра, 6 квітня, бойовики звозять людей з усіх населених пунктів, розташованих на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зокрема, чоловіків призовного віку везуть з Горлівки. «Мужчин в возрасте от 18 до 55 лет будут свозить со всех городов самопровозглашенной „ДНР“. Например в Горловке мужчинам приказано явиться на место сбора завтра, 6 апреля, к 6 часам утра. Сборы как обещают должны продлиться до 16 часов 6 апреля. При этом сбор идет принудительным путем, под угрозой увольнения, так как первыми в этом списке, по традиции, мужчины работающие в бюджетных учреждениях», — написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Микита Сініцин.

«В 6:00 70 бусов стартует из Горловки на маневры мяса в Торез. Цель маневров: „Отработка построения второй линии обороны“. Тупо копать», — написав ще один місцевий житель. «3000 человек поедет от Горловки на „зарницу-переподготовку», — повідомили жителі міста.

«Говорят, из миси всех мужского пола на военные сборы гонят. под саур-могилу», — пишуть жителі Макіївки. Деякі жителі окупованих територій повідомляють, що їх змушують приїжджати на ці «збори» без мобільних телефонів. Везуть всіх бюджетників, включаючи також акторів місцевих театрів. Крім того, везуть і лікарів.

«Сборы дыр бюджетников завтра утром на Марии Ульяновой, по спискам. не хочешь? пиши заявление на расчет! врачей тоже снимают с б-ниц -не болеть», — повідомив донеччанин.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...