Підлість "русского мира": На День незалежності України бойовики готують теракт у Торецьку, - блогер

За інформацією блогера, путінські найманці шукають антиукраїнськи налаштованих людей в місті і його околицях для виконання підступного задуму.

Ілюстрація:РБК

Бойовики "ДНР" проводять на території ОРДО збори людей, чиї родичі перебувають на підконтрольній Україні території для підготовки терактів на 24 серпня. Про це повідомив український блогер і лікар з Єнакієвого Олександр Чернов на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, він отримав свідчення з окупованого Єнакієвого, де прихильники «ДНР» обговорювали виконання наказу ватажків бойовиків, згідно з яким найманці шукають антиукраїнськи налаштованих людей в Торецьку і його околицях.

За словами Чернова, бойовики планують до Дня незалежності України в Торецьку за допомогою проросійськи налаштованих місцевих жителів влаштувати теракти і звинуватити у свавіллі ЗСУ. Чернов пише, що, згідно з отриманою інформацією, половина чиновників «ДНР» з окупованої Горлівки і районних рад мають родичів на звільненій українській території і вільно приїжджають в Україну, маючи можливість готувати військові провокації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...