"Підтягнути хвости": Експерт пояснив, навіщо Байден терміново зібрався до Києва

На думку Олександра Дубінського Байден і його команда посилено гасять скандал з Манафортом, якого в Україні перетворили в злочинця.

Джо Байден. Фото:ПодробностиВіце-президент США Джо Байден летить в Україну, щоб "підібрати хвости" і вирішити свої питання. Для цього він залишить в Києві представника адміністрації чинного президента США Барака Обами. Таку думку журналіст Олександр Дубінський висловив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"С ним может приехать один из представителей администрации Обамы – которого оставят здесь, в Украине. Помогать НАБУ. Ходят слухи, что этим представителем может быть сама Псаки — бывший прокурор, а потом спикер Белого дома", - розповів він.

На думку Дубинського, допомога американських політиків НАБУ - це лише версія для публіки, а насправді у Байдена інші цілі в Україні.

"На самом деле Байден и его команда усиленно гасят скандал с Манафортом, которого «мудрые» Петровы холопы превратили в преступника. А параллельно Байден, «помогая НАБУ», пытается решить вопросы Бурисмы Злочевского и «потереть» записи о делах своей команды с разными инвестфондами и банками (в том числе ICU и Фондом гарантирования), а также о земельных операциях", - написав він.

Як відомо, нафтогазова компанія "Бурісма", що здійснює свою діяльність в Україні, частково належить екс-міністру екології Миколи Злочевському. За відкритою інформацією, до ради директорів цієї структури входить Хантер Байден - син Джо Байдена. Його неодноразово помічали в компанії зі Злочевським, проти якого в Україні відкрита маса кримінальних справ.

Сам Злочевський знаходиться за кордоном в бігах від українського правосуддя, яке, очевидно, не докладає зусиль для покарання екс-міністра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...