"Пінчуку потрібно покинути ідею з заграванням перед ворогом", - посол України у США

Валерій Чалий висловив сподівання, що у 2017-му наш великий бізнес нарешті почне вкладатися у власне виживання в Україні та підтримку наших партнерів, а не допомагати ворогам.

Віктор Пінчук. Фото:СегодняВисловлювання українського олігарха Віктора Пінчука у статті для американського видання "The Wall Street Journal" є нічим іншим, які підігруванням країні-агресору. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook повноважений посол України у Сполучених Штатах Валерій Чалий, зазначають Патріоти України.

"Мене запитують: яке твоє ставлення до статті Віктора Пінчука у WSJ. Чесно кажучи, не бачу потреби реагувати. Спроба вловити коньюнктурно момент і бізнес - as usual. Вважаю, що це той випадок, коли "Акела промахнувся".

Я взагалі б хотів побачити в американських ЗМІ думку наших хлопців з передової, або, принаймні, тих, хто там побував. Що прикро - ми тут в США намагаємося протидіяти російським інформаційним атакам, а з України їм і підіграють. Ніяких ресурсів не вистачить.

Сподіваюся, в 2017- му наш великий бізнес нарешті почне вкладатися у власне виживання в Україні та підтримку наших партнерів, а не допомагати ворогам", - написав дипломат.

Як повідомлялося раніше, у своїй статті для WSJ Віктор Пінчук закликав українців фактично здати агресору Крим в обмін на Донбас та відмовитися від інтеграції в Євросоюз та НАТО. Дана стаття також викликала резонанс серед користувачів соціальних мереж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...