Піски та Авдіївка у вогні: Знову бойовики гатили з важкої артилерії по наших військових позиціях

Бойовики обстріляли Авдіївку, Кам'янку та Піски.

Бойовики обстріляли позиції українських військових. Фото ua.korrespondent.netПро це сьогодні під час брифінгу повідомив речник міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, – повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

“Ворог відкривав вогонь у районі Авдіївки. Разом із важким озброєнням, зокрема мінометами та танками, бойовики застосовували легке озброєння. На лівому фланзі Авдіївки, у Кам’янці, противник був активним тільки зранку, коли випустив більше 20 мінометних та 5 танкових снарядів”, –зазначив він.

Крім того він зазначив, що бойовики відкрили вогонь з танків по позиціях сил АТО у Пісках. Епізодичні обстріли українських позицій відбулися на Світлодарській дузі, у Зайцевому, Кіровому та Верхньоторецькому. Важке озброєння на цих рубежах не застосовувалося. “Всього за минулу добу на донецькому напрямку сталося 23 обстріли з боку бойовиків, 10 – з важкого озброєння”, – додав Лисенко.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...