Після приходу до влади у Путіна в голові щось перемкнуло. Скільки ще горя і страждань він принесе не тільки своїм сусідам, а й російському суспільству, - Чубаров

Росія продовжує повторювати одну і ту ж помилку: вона завжди довіряється тим, хто обіцяє їй особливий статус, наголосив лідер Меджлісу.

Рефат Чубаров. Фото:http://korupciya.com/

Президент Росії Володимир Путін використовує для зомбування росіян "найсакральніші" моменти історії, змішуючи їх з православними "скрепами", і ці ж "цінності" він намагається нав'язати світу. Про це лідер Меджлісу кримськотатарського народу, нардеп Рефат Чубаров заявив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Мені здається, що, коли він відчув себе господарем Росії, у нього в голові щось перемкнуло. Ті меседжі, які Путін озвучує, щодо якихось сакральних моментів в історії Росії, духовних скреп та іншого - це суміш найпримітивнішого, найнижчого рівня впевненість в тому, що він як владика Росії має особливий статус. І цей статус йому не просто дає право, а зобов'язує його диктувати світові свої умови", - вважає Чубаров.

За його словами, саме це і мала на увазі канцлер ФРН Ангела Меркель, коли говорила, що Путін живе в якомусь своєму нереальному світі.

"Я думаю, вона абсолютно права. Він уже приніс - і ніхто не знає, скільки ще принесе - горя і страждань не тільки своїм сусідам, а й російському суспільству. Просто Росії в черговий раз не пощастило з правителем. Хоча, напевно, справа не в щасті.

Просто Росія продовжує повторювати одну і ту ж помилку: вона завжди довіряється тим, хто обіцяє їй особливий статус. Це розуміння - або очікування, або твердження - якоїсь нібито своєї особливості ... Не унікальності, це інше. Кожна людина - унікальна, кожна нація - унікальна. А своєї такої особливості застосування в світі - це позиція, яка століттями зміцнювалася, виховувалася в російському середовищі. Два століття - так точно. І саме тому Росія час від часу і народжує таких правителів", - впевнений лідер Меджлісу.

"Залишається тільки пошкодувати етнічну російську націю за це. Але рано чи пізно вони, як свого часу німці, повинні все це відкинути. І не віддавати владу таким правителям, як Сталін, Путін та інші", - додав Чубаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...