Після скарги активіста водія-хабарника столичного тролейбусу звільнили з роботи (відео)

Хами та нероби міцно засіли на «своїх» місцях

Патріоти України пропонують допис Богдана Логвиненка

Привіт! Мене звати Богдан. Я трошки вірю в перемогу, не тільки в зраду. Три тижні тому нечесний водій тролейбусу номер 5 у місті Києві не видавав пасажирам білетики і назвав мене "уродом", бо я білетик попросив.

Я не люблю нечесність і хамство, а ще я трошки вірю в перемогу, а не зраду, тому я витратив 15 хвилин на написання посту в фейсбуці + скарги до Київпастрансу, а також 1551.

І ось, що вийшло:

"Контактний центр міста Києва"

Шановний Богдане Анатолійовичу!

Інформуємо Вас, що питання, з яким Ви звернулись до Комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» стосовно роботи водія в тролейбусі маршруту № 5, зареєстровано за № Л-3282/1 та розглянуто в комунальному підприємстві «Київпастранс».

Дякуємо, що Ви не залишаєтесь осторонь проблем функціонування та розвитку нашого підприємства.

Повідомляємо наступне. По фактам, наведеним у Вашій скарзі, проведено службову перевірку. В тролейбусі маршруту № 5 (бортовий номер 2336) працював водій ***** О.І., якого за порушення посадової інструкції наказом по підприємству № 27к/з від 18.02.2016 звільнено з посади.
Керівництвом КП «Київпастранс» докладається максимум зусиль для зручності пасажирів при користуванні громадським транспортом.

З повагою,
в.о. директора з транспорту С. Литвинов"

16.02 я написав скаргу.

18.02 водія було звільнено з посади.

Але ти, любий друже, і захисник дрібного хабарницвта, краще далі не бери ні за шо відповідальність на себе і розказуй про зраду і сина порошенка. Так простіше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...