"Після виборів до Держдуми "діра" в бюджеті змусить Росію скорочувати військові витрати. Україна отримає тривалий військовий перепочинок", - політолог про "гібридний мир"

Після гібридної війни Кремля на території України встановиться складна ситуація "гібридного миру".

Після гібридної війни Україну чекає гібридний мир.Ілюстрація:news.abomus.com.uaПісля виборів до Держдуми РФ діра в бюджеті і зміна управлінських поколінь змусять Росію скорочувати військові витрати. Україна отримає тривалий військовий перепочинок. Буде складна ситуація "гібридного миру". Таку думку висловив експерт Національного інституту стратегічних досліджень України Олексій Їжак, передають Патріоти України з посиланням на ZN.UA.

"Уявімо, що ці нові люди рано чи пізно запропонують Україні почати відносини з чистого аркуша. Хочете реінтегрувати ОРДЛО? Ми не заважатимемо, тільки не використовуйте військову силу і репресії. Хочете повернути власність в Криму, відпочивати там як раніше і користуватися своїми банківськими картами?

Будь ласка, тільки визнайте результати старого або нового референдуму. Хочете розвивати відносини з ЄС і НАТО? Також можливо, тільки відмовтеся від ідеї членства і зберігайте баланс зі східним напрямком.

І давайте забудемо війну, відкриємо інформаційні кордони, відновимо економічні та гуманітарні зв'язки і відновимо взаємодію еліт. Які заперечення? Реальний стан справ змусить поставитися до такої пропозиції, якщо вона надійде, серйозно", - говорить аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...