"Путін вибовкав свою головну військову таємницю. Його видають балаканина, жарти та обмовки", - російський соціолог

ВВП хоче керувати світом, але розуміє, що не може конкурувати з американцями у військовій та економічній сферах, тому сподівається захопити адміністрацію президента США Дональда Трампа.
Путін сам вибовкав свої таємниці. Фото: ТАСС.

Президент Росії Володимир Путін сподівається виграти війну із Заходом, захоплюючи іноземні інститути влади та міжнародні організації. Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман у Facebook, передають Патріоти України.

"Путін вибовкав свою головну військову таємницю. Його видають балаканина, жарти та обмовки. Цього разу він ні більше ні менше вибовкав стратегію гібридної війни. На запитання "чи хочете ви керувати світом?" російський диктатор відповів: "Ну, звісно". І продовжив, ніби спростовуючи самого себе: "Ми знаємо, де розташований штаб, який намагається це робити. І він не в Москві. Це пов'язано з провідною роллю Сполучених Штатів у світовій економіці, пов'язано з витратами на оборону: $700 млрд із гаком США витрачають на оборону, а ми – $46 млрд", – написав Ейдман.

Він зазначив, що Путін хоче керувати світом, але розуміє, що не може конкурувати з американцями у військовій та економічній сферах, тому сподівається захопити адміністрацію президента США Дональда Трампа.

"Противник дуже сильний, щоб його перемогти у відкритій сутичці. У цій ситуації виграти можна тільки хитрістю, захопивши ворожий штаб, де лежать ключі від жаданого світового панування (Білий дім). Така логіка Путіна як людини зі спецслужб, яку навчали розв'язувати задачі за допомогою спецоперацій", – підкреслив політолог.

Він додав, що суть гібридної війни Росії полягає в захопленні штабів противника і введенні в них зручних для Кремля людей, які "самі нам усе здадуть". "Паралельно Трамп порадував Путіна заявою про виведення військ із Сирії. Його адміністрація скасувала санкції проти компаній [бізнесмена Олега] Дерипаски. Було витиснуто у відставку різко антипутінського міністра оборони [Джеймса] Меттіса, який багато зробив для підтримки України. Кремль уже захопив, принаймні частково, штаб свого головного противника, в якому лежать ключі від світового панування?" – підсумував Ейдман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...