План "Б": що Путін зробить з Донбасом в разі провалу Мінська-2

В разі зриву виборів і краху мінського процесу планується тотальний перехід на рубль (що, власне, вже відбулося) і вибудовування патронованої Москвою економіки під керівництвом приїжджих спеців.​

Путін планує керувати своїми маріонетками й далі. Ілюстрація: topwar.ru.

У разі зриву мінських домовленостей, в "ДНР" та "ЛНР" (вони ж ОРДЛО - окремі райони Донецької і Луганської областей) Росія має намір будувати "український Карабах", зміцнюючи "державність" псевдореспублік. Про це написав Сергій Рахманін у своїй статті для DT.UA, передають Патріоти України.

"Права собственности на все представляющие ценность активы, находящиеся на неконтролируемых территориях, перейдут в руки российского капитала. С учетом интересов местных "вождей", - впевнений експерт. В тамтешню економіку Москва буде вливати рівно стільки, скільки необхідно для її підтримки (а сьогодні Росія витрачає на дві бунтівні території понад 1 млрд дол. на рік).

"По заключению экспертов из Российской академии наук (сделанному по указанию Кремля), ныне ОРДЛО обеспечивают себя на 37%. По прогнозам тех же специалистов, за 6–9 месяцев эти территории способны выйти на уровень самообеспечения в 68–74%. За корректность этих цифр отвечать не можем, но можем отвечать за достоверность данных сведений", - зазначає Рахманін.

За його даними, в разі зриву виборів і краху мінського процесу планується тотальний перехід на рубль (що, власне, вже відбулося) і вибудовування патронованої Москвою економіки (і це теж вже маємо) під керівництвом приїжджих спеців. "Швыряться "ярдами" нынешняя Россия позволить себе не может. Поэтому "махновщину" планируют выкорчевывать из экономической составляющей и, разумеется, из военной.

Будет взят курс на максимальную замену "отпускников" местными бойцами, которых окончательно сгонят в 2 армейских корпуса. Линия разграничения, очевидно, останется прежней. Запад, не желающий краха минского процесса, но теоретически к нему готовый, будет настаивать на максимальном выполнении соответствующих соглашений от 19 сентября 2014-го, но, очевидно, поднимет вопрос о расширении буферной зоны", - пише Рахманін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...