"Плешфюрер свой недюжинный запас фарта явно исчерпал. Украине, кажется, опять повезло" - Карл Волох

Людей, які вважають за необхідне покарати ворога, який спокусився на святая святих американського способу життя - демократію, у США багато, наголосив активіст.

Карл Волох. Фото:Антикор

Провідні політики США не заважали б новому президенту Дональда Трампа налагоджувати відносини з Росією, проте через скандал з втручанням президента РФ Володимира Путіна в американські вибори з'явилися впливові противники зближення з Кремлем. Таку думку висловив активіст Громадського люстраційного комітету Карл Волох у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"В американском политикуме нет серьёзных фигур, способных ответить Трампу на его знаменитый вопрос в Твиттере: "Ошибаетесь, господин президент, дружить с Россией - это плохо". Таковые в мире есть - от Каспарова и Буковского до Порошенко и Грибаускайте. Но это люди влиянием в США не пользующиеся.

А в современном американском мейнстриме сложно представить человека, который отрицал бы пользу дружеских отношений с крупной ядерной державой с одной из ведущих армий мира, членом СБ ООН, да ещё и добывающей значительную часть мировых углеводородов.

А вот людей, считающих необходимым примерно наказать врага, покусившегося на святая святых американского образа жизни - демократию, в США много. В особенности, в партии, на которую новоизбранный президент планирует опираться в своей будущей работе (хотя и не только в ней). Так что, выруливать из этой компрометирующей его лично ситуации одновременно осуществляя намеченные планы в отношении России Дональду Трампу будет очень непросто.

Так что, Украине, кажется, опять повезло. А вот плешфюрер свой недюжинный запас фарта, внушивший ему иллюзию великости и всемогущества, явно исчерпал." - написав Волох.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...