"Победобесия" на 9 мая нам мало. Памятников Сталину и преклонения перед ним - тоже": Рабінович порадив, як реагувати на провокації Путіна

Україні слід продовжувати зміцнювати Збройні сили - це буде найкращою відповіддю на будь-які ініціативи Кремля.
Слава Рабінович. Фото: соцмережі.

Указами президента Росії кілька частин російської армії отримали почесні найменування на честь українських, білоруських і польських міст. Наприклад, 6-й танковий полк буде називатися "гвардійським Львівським", 8-й танковий полк - "гвардійським Житомирсько-Берлінським", а 381-й гвардійський артилерійський полк - "Варшавським". У Кремлі заявляють, що таке рішення спрямоване на "збереження славних військових історичних традицій" і пов'язане зі звільненням українських міст в роки так званої Великої вітчизняної війни. Але, на думку російського блогера і фінансиста Слави Рабиновича, таку затію Путіна можна назвати кострубатою провокацією, передають Патріоти України.

Також блогер заявив, що Україні слід продовжувати зміцнювати Збройні сили - це буде найкращою відповіддю на будь-які ініціативи Кремля. У цьому указі є привласнення так званих історичних назв не тільки з українськими містами. Тому неможливо це рішення розцінювати як хімічно чисту провокацію проти України. З одного боку, це, природно, провокація, але вона незграбно завуальована. І, звичайно ж, рішення і для внутрішньої аудиторії: в Кремлі думають, що вбивають одним ударом двох зайців.

А взагалі все це можна назвати дуже просто, тільки, на жаль, недрукованим словом ... "Победобесия" на 9 мая нам мало. Памятников Сталину и преклонения перед ним нам мало. Нужно выдумать что-то совсем унылое. Это произошло в тот же день, когда даже прикремлевский ВЦИОМ (Всероссийский центр изучения общественного мнения) опубликовал данные о том, что примерно одна треть всех молодых людей в России хотят эмигрировать из страны. Это все, что нужно знать о настоящем положении дел. С поправкой на то, что это ВЦИОМ, и, вероятней всего, настоящие цифры — это то, что эмигрировать хотят две трети молодых людей России.

На такие решения Украине следует реагировать самым активным образом: по поводу такого рода провокаций России покрутить пальцем у виска и продолжать каждодневно укреплять ВСУ", - порадив Рабінович.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...